Alertă! Sute de piteșteni au rămas fără căldură! Avarie majoră!

0

TERMO CALOR CONFORT S.A. anunță că, astăzi, 06.02.2023, până la ora 20:00, se vor face lucrări de reparaţii pe circuitul primar în cartierul Găvana şi va fi sistată furnizarea energiei termice pentru apă caldă de consum și încălzire consumatorilor alimentaţi din PT 904 și PT 908. Din cauza acestei avarii și ca urmare a intervenției pentru remediere, sunt afectați toți consumatorii alimentați din aceste puncte termice. În acest interval, echipele TERMO CALOR CONFORT S.A. lucrează pentru remedierea situației.

CITEȘTE ȘI: ACUM! DOUĂ FEMEI GRAV RĂNITE ÎN ACCIDENT! DESCARCERAREA – INTERVENȚIE DE URGENȚĂ!

Deoarece pe această zonă s-au constatat pierderi însemnate de agent termic, intervenția este strict necesară, astfel încât alimentarea cu energie termică va fi îmbunătățită pentru toți consumatorii din zonă.

Precizăm că, pe site-ul www.termopitesti.ro la secțiunea AVARII, clienții TERMO CALOR CONFORT S.A. sunt informați cu privire la blocurile afectate de aceste lucrări, precum și de ora estimată a reluării furnizării energiei termice.

SC TERMO CALOR CONFORT S.A. regretă disconfortul creat clienților din cartierul Găvana și transmite că echipele de intervenţie depun toate eforturile în vederea asigurării agentului termic la parametri optimi, după reparaţiile efectuate la reţeaua de alimentare cu energie termică.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata