Ales USR din Argeș incompatibil! Cu „penali” în funcții publice!

0

Ales USR din Argeș incompatibil! Cu „penali” în funcții publice!

Inspectorii ANI au decapitate recent mai mulți consilieri locali care și-au votat și alocat singuri favoruri materiale. Concret, de-a lungul timpului, consilierii au votat exceptarea de la plata taxelor sau impozitelor pentru firmele pe care le dețin prin intermediul rudelor sau închirierea la prețuri foarte mici a unor suprafețe de terenuri aflate în proprietatea primăriei.

CITEȘTE ȘI: BĂRBAT FILMAT DE PROPIUL FIU CÂND ÎȘI BĂTEA CU BESTIALITATE SOȚIA! IMAGINI DE COȘMAR!

Printre cei 13 consilieri locali aflați în vizorul ANI se numără și consilierul local USR, Ștefan Bostan, din comuna Corbeni, județul Argeș.

„BOSTAN ȘTEFAN, Consilier Local în cadrul C.L. al Com. Corbeni, Jud. Argeș

CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV

În perioada exercitării mandatului de consilier local (2020 – prezent), deși avea un interes personal în problema supusă dezbaterilor C.L, a participat în data de 26 aprilie 2022 la deliberarea și adoptarea Hotărârii privind aprobarea închirierii unor terenuri disponibile aflate în proprietatea comunei de către o asociație în cadrul căreia persoana evaluată deține calitatea de membru.

Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 70 și art. 71 din Legea nr. 161/2003 coroborate cu prevederile art. 228, alin. (1), lit. f), alin. (2) și alin. (3) din O.U.G. nr. 57/2019.”, se arată în comunicatul ANI.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata