Alexandru Pelici de la CS Mioveni și-a găsit o nouă echipă? Unde a plecat?

0

„Este o onoare pentru mine să reprezint echipa națională a României în acest nou rol de selecționer Under 19. Este o provocare pentru mine, mai ales că urmează în scurt timp primele meciuri de calificare, dar mă voi folosi de toată experiența mea pentru a crea un grup unit alături de care să obținem rezultatele pe care ni le dorim”, a declarat selecționerul României U19, Alexandru Pelici.

CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU PELICI – DEMIS! ȘOC ÎN SUPERLIGĂ!

Fostul antrenor al echipei CS Mioveni a plecat după ce a condus echipa în nu mai puțin de 69 de partide. Tehnicianul ți-a încheiat mandatul cu 21 de victorii, 23 de remize și 25 de înfrângeri. Antrenorul a ajuns la formația din Mioveni în luna octombrie a anului 2020, acesta reușind să promoveze echipa în prima divizie, dar și să o mențină în primul eșalon.

Alexandru Pelici, care obținut cu CS Mioveni promovarea în prima ligă, și-a început cariera de antrenor în 2003, la Unirea Alba Iulia. Are în palmares încă două promovări, cu Voința Sibiu și Hermannstadt, cu cei din urmă disputând chiar o finală de Cupa României, în 2018, când echipa evolua în Liga 2! Naționala U19 a României va evolua în această lună în grupa de calificare la EURO 2023 alături de Letonia, Lituania și Austria.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata