Alexandru Pelici – demis! Șoc în Superligă!

0

Alexandru Pelici, unul dintre cei mai longevivi antenori din Superligă, a fost demis seara trecută de CS Mioveni! Rezultatele slabe din primele etape ale noului sezon competițional au dus la o serie de negocieri purtate luni seara între tehnician și conducerea clublui, iar rezultatul a fost rezilierea contractului pe cale amiabilă.

„Clubul nostru s-a despărțit pe cale amiabilă de antrenorul echipei de fotbal Alexandru Pelici. Decizia a fost luată de comun acord, în urma analizei începutului de campionat. S-a ajuns astfel la concluzia că este nevoie de o schimbare la echipă pentru a ieși din această situație dificilă.

Mulțumim pe această cale antrenorului Alexandru Pelici, care timp de aproape 2 ani a reușit o promovare spectaculoasă, cât și o menținere în Liga 1 în anul precedent, rezultate notabile pentru clubul nostru. Urăm succes atât omului Pelici care rămâne un apropiat al clubului nostru, cât și antrenorului Pelici, în activitatea următoare!

Conducerea clubului se află în tratative pentru aducerea unui nou antrenor, numele acestuia urmând a fi anunțat  în perioada următoare” transmite CS Mioveni.

Alexandru Pelici pleacă de la CS Mioveni, după ce a condus echipa în nu mai puțin de 69 de partide. Tehnicianul își încheie mandatul cu 21 de victorii, 23 de remize și 25 de înfrângeri. Antrenorul a ajuns la formația din Mioveni în luna octombrie a anului 2020, acesta reușind să promoveze echipa în prima divizie, dar și să o mențină în primul eșalon.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata