Alexandru și-a găsit sfârșitul în mâinile surorii lui! Crimă înfiorătoare!

0

Alexandru și-a găsit sfârșitul în mâinile surorii lui! Crimă înfiorătoare!

Lipsa banilor, neajunsurile și certurile au dus recent la o oribilă crimă. Concret, o femeia a pus la cale un plan diabolic și și-a omorât fratele mai mare, supărată că acesta nu muncește ci, dimpotrivă, doar ia banii din casă și îi bea.

CITEȘTE ȘI: COPILAȘ DE 5 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI!

Vecinii sunt șocați și nu le vine să creadă. Povestesc despre ei că erau o familie normal. „Sunt patru frați care locuiesc de mult timp aici. Nu am auzit scandaluri. Oameni retrași!”, a povestit un vecin.

Luminița mai avea o soră bolnavă și doi frați care nu munceau, ea fiind singura care întreținea familia. Supărată că fratele cel mare bea toți banii și apoi face și scandal, într-o zi, când se întorcea de la muncă, l-a chemat în întâmpinarea ei și profitând de faptul că Alexandru consumase alcool, femeia l-a ucis. L-a strand de gât iar ulterior, i-a abandonat trupul lângă o pistă de alergare.

Acolo a fost descoperit dimineaţa următoare de către un trecător care a anunțat poliția. Cum nu au găsit nimic suspect, anchetorii au crezut că ar fi vorba de o moarte naturală. Însă, atât imaginile de pe o cameră de supraveghere din zonă, cât şi autopsia cadavrului au dezvăluit oribila crimă. Dusă la audieri, Luminiţa şi-a recunoscut fapta în faţa autorităţilor. Crima înfiorătoare s-a petrecut recent în localitatea Sântandrei din Bihor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata