Alin Călinescu-candidatul PNL la primăria Mioveni! Mișcare șoc!

0

Alin Călinescu-candidatul PNL la primăria Mioveni! Mișcare șoc!

Alin Călinescu, managerul Centrului Cultural Mioveni, s-a alăturat echipei PNL Argeș și va fi, cel mai probabil candidatul liberalilor la primăria Mioveni. Surse politice dau ca sigur acest lucru, precizând că este următoarea mișcare după anunțul liberalilor că l-au cooptat în echipa lor.

CITEȘTE ȘI: ALIN CĂLINESCU A INTRAT ÎN PNL! MUTARE ȘOC PE SCENA POLITICĂ!

Alin Călinescu, fostul ginere al primarului Ion Georgescu, are 37 de ani și conduce Centrul Cultural Mioveni de șase ani. Pentru PNL Mioveni, adeziunea sa reprezintă o soluție de echilibru, care contribuie la proiectul de creștere a organizației liberale. El se alătură liberalilor argeșeni pentru a îndeplini un obiectiv foarte important, câștigarea Primăriei Mioveni.

Împreună cu el, echipa PNL Mioveni va continua inițiativele bune ale administrației locale din acest oraș dar, în același timp, va propune și noi proiecte de dezvoltare locală, care vor veni în întâmpinarea nevoilor cetățenilor Mioveniului și care vor stimula creșterea economică.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata