Alina Gorghiu: „119! E mai mult decât un număr. Este important ca oamenii să știe că pot reacționa imediat la orice caz de abuz!”

0

Alina Gorghiu, președinte al Senatului României și al PNL Argeș, a anunțat recent că, datorită unor oameni inimoși, serviciul 119, numărul unic de telefon pentru cazurile de abuz împotriva copiilor la nivel național, se dezvoltă.  De asemenea, senatoarea face un apel către autoritățile locale sau cetățeni, prin care îi roagă să promoveze existența numărului de telefon 119.

CITEȘTE ȘI: PESTE 19.500 DE CAZURI DE COPII ABUZAȚI RAPORTATE LA 119! ALINA GORGHIU: „ESTE POSIBIL CA PÂNĂ LA 31 DECEMBRIE SĂ AJUNGEM LA SUTE DE MII DE APELURI!”

„E informație foarte valoroasă, care poate salva viețile multor copii!”

„Datorită unor oameni inimoși, serviciul 119, numărul unic de telefon pentru cazurile de abuz împotriva copiilor la nivel național, se dezvoltă!!! Informația despre existența numărului 119 a ajuns acum în mijloacele de transport din București. Și sper că vor fi mulți care vor ajuta în cunoașterea lui! E informație foarte valoroasă, care poate salva viețile multor copii! Cei care știți cazuri de abuz, anuntați aici.

Îi rog pe toți cei care pot promova existența numărului de telefon 119, în special autoritățile locale, să o facă! Pentru că este extrem de important ca oamenii să știe că pot reacționa imediat la orice caz de abuz apelând numărul 119, pus la dispoziție 24 de ore, 7 zile din 7 !!! Îi mulțumesc Maria Madalina Turza pentru că duce bătălia asta.”, a anunțat recent Alina Gorgiu, președinte al Senatului României și al PNL Argeș.

Reamintim faptul că, Alina Gorghiu s-a implicat și a promovat diferite inițiative în vederea stopării abuzurilor, neglijării sau exploatării copiilor. Un astfel de proiect numărului unic național 119 destinat raportării cazurilor de abuz, neglijare, exploatare și orice altă formă de violență asupra copilului. Numărul 119 este gratuit din orice rețea fixă sau mobile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata