Alina Gorghiu: „A fost elaborată o rezoluție prin care România va sprijini Moldova pentru implementarea propunerilor venite din partea Comsiei Europene!”

0

Colaborarea între România și Republica Moldova este din ce în ce mai strânsă, iar astăzi Comsiile Juridice din cele două țări au avut o ședință comună de lucru în Argeș. Alina Gorghiu, președintele Senatului și al PNL Argeș, a anunțat că a fost semnată o rezoluție din partea celor două comisii astfel încât România să ajute țara vecină pentru a implementa toate cererile venite din partea CE, astfel încât Moldova să adere cât mai repede la Uniunea Europeană.

„Am avut plăcerea să mă întâlnesc cu domnul președinte al Parlamentului Republicii Moldova și am discutat teme și acțiuni pe care să le facem împreună. Cred că această colaborare va fi una excelentă. Astăzi a fost elaborată o rezoluție prin care România va sprijini Moldova pentru implementarea propunerilor venite din partea Comsiei Europene. Am profitat deaceastă ocazie să propun o întâlnire între femeile parlamentar din România și Moldova” a declarat Alina Gorghiu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata