Alina Gorghiu, apel la toate partidele: Și piteștenii au nevoie de stimulentul de 2500 de lei pentru nou-născuți

0

Astăzi, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Pitești se află proiectul de hotărâre al PNL care prevede introducerea stimulentului de 2500 de lei la nașterea unui copil. Un proiect bun care susține natalitatea și care nu are culoare politică! 

Cu toate acestea, PSD a blocat până acum acest proiect. De neînțeles această atitudine din moment ce beneficiarii sunt cei care au devenit proaspeți părinți. Și în contextul în care numeroase alte localități din țară, inclusiv cu administrații social-democrate, prevăd acest stimulent pentru nou-născuți. La Ploiești, Târgu Mureș, Bacău, Galați, Brașov, Slobozia sau Reșița se poate! Se poate și la București, unde se dau 2.500 de lei … la fel cum prevede și proiectul consilierilor locali liberali pentru Pitești!

De ce nu se poate și la Pitești? Comunitatea locală dorește acest proiect. Dovadă că peste 8000 de persoane au semnat ca acest stimulent să fie aplicat și la Pitești. Dar, mai ales că, din ce în ce mai mulți oameni răspund DA la campania nostră de strângere de semnături.

De aceea, solicit tuturor partidelor să asculte vocea cetățenilor și să voteze proiectul PNL! Iar celor de la PSD, în special, le transmit că trebuie să își asume obligațiile de a avea grijă de piteșteni, să respecte semnăturile cetățenilor care doresc acest stimulant și în municipiul lor și să înțeleagă că răfuielile politice se poartă altfel. Și niciodată să nu pună orgoliul partidului lor deasupra interesului comunității locale.

PNL Pitești nu va renunța la acest proiect! Vom continua să strângem semnături și vom folosi toate pârghiile instituționale pentru a reuși să aducem mai mul bine în viața celor cu copii nou–născuți.

 

Alina-Ștefania Gorghiu,

Președinte PNL Argeș

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata