Alina Gorghiu – atac dur la adresa USR: „Nu credeam sa vad repetarea erorilor comise de Dragnea!”

0

„Ca ministru al Justitiei trebuie sa resping categoric afirmatiile lansate in spatiul public de partidul politic USR, nocive pentru statul de drept, potrivit carora DNA este un instrument politic, iar justitia poate si trebuie sa acheteze pe oricine dar, cand se ajunge la membrii propriului partid, iata ca devina o vanatoare politica.

Nu credeam sa vad repetarea erorilor comise de Dragnea pe scena politica romaneasca si a atacurilor acestuia la adresa justitiei si a statului de drept. Discursul PSD in epoca Dragnea a produs imense daune Romaniei din toate punctele de vedere.

Toti cetatenii sunt egali in fata legii, indiferent de statut, de demnitate, de salariu, de carnetul de partid.

PNL, ca partid politic responsabil, va vota in favoarea cererii Parchetului asa cum a facut de fiecare data. Votul pentru ridicarea imunității în cazul oricărui parlamentar, indiferent de culoarea politică, este un act de coerență cu valorile democratice. Am incredere in justitie si nu voi comenta absolut nimic legat de ancheta in curs. Voi indeplini cu maxima celeritate rolul care revine ministrului justiției in procedura in curs.” A transmis Alina Gorghiu, ministrul Justiției.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata