Alina Gorghiu: „Avem, de departe, cea mai bună candidatură care va câștiga Primăria Pitești!”

0

„Astăzi e un moment foarte important pentru soarta piteștenilor pentru că avem, de departe, cea mai bună candidatură care va câștiga Primăria Pitești” a declarat Alina Gorghiu, ministrul Justiției, cu ocazia intrării oficiale a lui Mihai Coteț în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Pitești. Lidera liberalilor argeșeni a spus cu această ocazie că proiectele echipei PNL pentru Primăria Pitești sunt extrem de benefice pentru comunitatea piteșteană și este sigură că liberalii piteșteni vor lupta pentru binele cetățenilor, exact cum au făcut și în actualul mandat.

CITEȘTE ȘI: SPECTACULOS CE SE ÎNTÂMPLĂ PE AUTOSTRADA A1 PITEȘTI-SIBIU! ESTE INCREDIBIL PENTRU ȘOFERI! VIDEO!

„Vreau să vă spun și opinia mea ca președinte al organizației PNL Argeș. Astăzi e un moment foarte important pentru soarta piteștenilor pentru că avem, de departe, cea mai bună candidatură care va câștiga Primăria Pitești. Avem un candidat liberal autentic, un antreprenor care a demonstrat în cariera sa de om de afaceri că lucrurile se fac așa cum trebuie. A demonstrat că are o rețetă pe care poate să o impună la primărie și care, cred eu că va funcționa foarte bine în favoarea piteștenilor. Îmi spunea Mihai despre proiectele pe care echipa lui, împreună cu el, le vor continua la primărie. Și nu sunt puține dar sunt extrem de bune pentru comunitate, pentru familiile din Pitești. Vorbim despre stimulentul pentru nou-născuți pentru care mulțumim piteștenilor pentru că ne-au dat mii de semnături.

Este o ambiție și un orgoliu politic tâmpit pentru care cei din PSD și l-au impus, de a nu vota acest stimulant, acest ajutor financiar pe care familiile din Pitești l-ar putea folosi în beneficiul copiilor lor. Peste tot în România se practică acest stimulant financiar. La București, la Timișoara, la Ploiești, avem rețete peste tot. La Pitești nu s-a putut dar se va putea după câștigarea Primăriei de către Mihai. Vom ajuta familiile piteștenilor.

De asemenea, piteștenii ne-au dat mii de semnături pentru protejarea Pădurii Trivale. Dacă nu vreți blocuri acolo, dacă nu vreți dezvoltare imobiliară și vreți Pădurea Trivale pentru voi, pentru familiile voastre, pentru copiii voștri, atunci veți merge cu soluția Mihai Coteț și echipa lui liberal la Primărie. Pentru mine, ca femeie, mai e un argument suplimentar și adresez tuturor doamnelor și domnișoarelor din Pitești rugămintea să se uite la lista PNL. O listă reprezentativă pentru ambele categorii, atât femei, cât și bărbați. Avem în primele opt locuri patru femei și patru bărbați iar în primele zece, cinci femei și cinci bărbați. Este o promisiune pe care am făcut-o când am venit în această organizație și anume aceea că fiecare dintre dumneavoastră se va simți reprezentat. Și avem experiența lui Sorin Apostoliceanu în administrație, un om care a purtat dialog cu foarte mulți dintre dumneavoastră în încercarea de a vă rezolva problemele cu Primăria. O avem pe Cătălina Dumitrașcu pe care eu o respect foarte mult pentru că învățămânntul argeșean a beneficiat mult  de experiența ei. Este vocea lui Răzvan Șerbănoiu care întotdeauna are sufficient acid ca să stimuleze echipa liberal să fie și mai bună. O avem pe Alina Manea, fost inspector general care, de asemenea, pentru învățământul argeșean, pentru educația din argeș are foarte multe de oferit. Colegii noștri din echipa liberal care vor face, cred eu, un parteneriat bun cu Radu Perianu la președinția Consiliului Județean” a declarat Alina Gorghiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata