Alina Gorghiu: „ Cine iubește Argeșul înțelege cât de bună este vestea modernizării Transfăgărășanului!”

0

Alina Gorghiu, președinte al Senatului României și al PNL Argeș, a anunțat recent că s-a luat decizia ca Transfăgărășanul să fie modernizat, urmărindu-se menținerea drumului deschis cât mai mult, idee pentru care ea și PNL Argeș a pledat de nenumărate ori. De asemenea, senatoarea a afirmat că a militat tot timpul pentru efectuarea demersurilor necesare pentru fructificarea Transfăgărășanului ca obiectiv turistic.

CITEȘTE ȘI: S-A SUPLIMENTAT! 22 DE NOI POSTURI SCOASE LA CONCURS ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL DIN ARGEȘ!

„Cine iubește Argeșul înțelege cât de bună pentru județ este această veste. Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere modernizează Transfăgărășanul.

Pentru mine, ca argeșeancă, dar și ca om politic, acest drum a reprezentat mereu o prioritate. Și am militat tot timpul pentru efectuarea demersurilor necesare pentru fructificarea Transfăgărășanului ca obiectiv turistic. Și sunt atâția oameni buni aici, afaceri care merită susținute!

Mă bucur că se urmărește menținerea drumului deschis cât mai mult, idee pentru care eu și PNL Argeș am pledat de nenumărate ori.”, a anunțat Alina Gorghiu, președinta Senatului României și a PNL Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata