Alina Gorghiu: „De o infrastructură rutieră bună se leagă și mediul de afaceri, dar și viața noastră de zi cu zi!”

0

Peste 170 de proiecte pe infrastructură vor fi finanțate prin Programul „Anghel Saligny” în localitățile din Argeș, a anunțat Alina Gorghiu, președintele Senatului și lider al liberalilor argeșeni. Demnitarul a declarat că județul Argeș se confruntă cu două lucruri total opuse: Transfăgărășanul – cel mai spectaculos drum din Europa, dar și drumurile județene și naționale care sunt de-a dreptul bombardate.

„De o infrastructură rutieră bună se leagă și mediul de afaceri, dar și viața noastră de zi cu zi. Județul Argeș are cel mai spectaculos drum din Europa – Transfăgărășanul și cele mai spectaculoase gropi pe drumurile județene și naționale.

Infrastructura județului Argeș constă în peste 1200 de kilometri, mare parte din ei… cei care ați mers prin județ, știți cum sunt. Prin Planul Anghel Saligny se vor investiții peste un miliard de lei în 171 de proiecte care se referă la infrastructura rutieră. Este una dintre sumele cele mai mari primite pentru autoritățile locale. Ca atare, pe lângă acest bani pe care i-a alocat Guvernul prin Anghel Saligny, mai sunt și alte proiecte de infrastructură finanțate. Sper ca una dintre discuții să se refere și la Transfăgărășan. Am rugămintea către dl Pitol, directorul CNAIR, să găsim o soluție pentru a investi în acest drum și pentru a-l ține mai mult timp deschis” a spus Alina Gorghiu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata