Alina Gorghiu despre stimulentul pentru nou născuți de la Câmpulung: „Nu am crezut niciodată că o femeie va bloca un asemenea proiect!”

0

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, face un apel către Primăria Câmpulung pentru implementarea proiectului prin care familiile să primească 1.500 lei la nașterea unui copil. După votul din Consiliul Local, primăria Elena Lasconi a blocat acest proiect susținând că nu a întrunit numărul necesar de voturi în Consiliul Local, motiv pentru care l-a declarat picat. Liberalii câmpulungeni au sesizat Prefectura Argeș, air în urma analizei s-a constatat că stilumentul a fost adoptat în mod legal. Astfel, Alina Gorghiu a declarat că blocarea proiectului a fost doar din rațiuni politice.

„Acest proiect a fost votat la nivel de consiliu local, dar a fost blocat de doamna primar din rațiuni politice. Nu am crezut niciodată că o doamnă primar, o femeie va bloca un asemenea proiect doar pentru că este inițiat de PNL. Am luat act de răspunsul Prefecturii de blocarea ilegală a acestui proiect. Cred că este foarte important ca în scurt timp primpria să nu abuzeze de pozișia pe care a avut-o până acum și să constate că hotărârea este legală și, în scurt timp, să dea drumul la acesta” a declarat Alina Gorghiu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata