Alina Gorghiu: „Dintre toate partidele româneşti, PNL este de departe partidul care a trecut cel mai bine examenul anilor de crize suprapuse”

0

Preşedintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, președinta PNL Argeș, a declarat joi, la Călăraşi, că ”dintre toate partidele româneşti, PNL este de departe partidul care a trecut cel mai bine examenul anilor de crize suprapuse”. Ea susţine că politicile liberale aduc rezultate notabile pentru România, ţara noastră fiind foarte aproape de aderarea la Spaţiul Schengen. Alina Gorghiu a adăugat că guvernarea condusă de un premier PNL livrează rezultate în formula aceasta de Coaliţie. 

”Continuitatea politicilor publice liberale aduce rezultate notabile pentru România – suntem foarte aproape de aderarea la spaţiul Schengen. Aceasta va însemna întărirea stabilităţii şi atractivităţii mediului investiţional din România, continuarea creşterii economice şi a salariilor. Măsurile economice liberale au făcut din România un partener strategic credibil şi o zonă atractivă de relocare a investiţiilor”, a afirmat preşedintele Senatului.

”PNL doreşte prosperitatea României şi a românilor”

”Dintre toate partidele româneşti, PNL este de departe partidul care a trecut cel mai bine examenul anilor de crize suprapuse. Măsurile liberale au avut continuitate şi au dat rezultate asigurând creşterea economică în ciuda crizelor suprapuse prin care a trecut ţara”, a mai adăugat Goghiu, precizând că această coaliţie a oferit ţării stabilitate şi prosperitate. Ea a adăugat că ambele partide mari ale Coaliției trebuie să aibă aceleași obiective. ”PNL doreşte prosperitatea României şi a românilor, dar uneori am avut impresia că alt partid are ca prioritate prosperitatea stângii. Politicienii care aleargă numai după imagine şi care nu livrează lucruri concrete vor eşua”, a adăugat Alina Gorghiu.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata