Alina Gorghiu: După 3 ani de campanie de autopromovare ai doamnei Lasconi, problemele orașului au rămas!

0

Acum un an și jumătate, în mai 2022, era puțin înainte de ziua PNL, m-ați susținut să candidez la președinția organizației PNL Argeș. Cu mandatul de a reconstrui o filială al cărei președinte plecase la alt partid, o filială care la parlamentare a fost pe ultimele locuri.

Astăzi, la Câmpulung, este o etapă a acestui proces de reconstrucție, de reinventare reală a PNL Argeș!

De asta vă mulțumesc, pentru încrederea în proiectul PNL Argeș și vă rugăm să ne dați timp și încredere, rezultatele vor veni.

Avem echipă frumoasă în Muscel, primari de elită!

Și mulți oameni de încredere în PNL Câmpulung!!!

Norris, îți mulțumesc pentru că te-ai alăturat echipei noastre!

Împreună, vom reda măreția și frumusețea de altădată municipiului Câmpulung!

Orașul are mare nevoie de oameni ca tine, legați de aceste locuri de multe generații. Deși mai avem mult de lucru, eu mă gândesc deja la tine nu doar ca la viitorul candidat PNL la primărie, ci chiar ca la viitorul primar de la Câmpulung, pentru că ești un om cu capacitate managerială dovedită și duci proiecte la bun sfârșit.

Și ești un om care știe cu adevărat ce înseamnă acest oraș, ce înseamnă Muscelul!

 

Stimați colegi,

 

Oferta politică a PNL se limpezește!

Există o singură certitudine: în 2024, PNL va fi singurul mare partid de dreapta, care susține ideile tradiționale ale liberalismului românesc!

Venim în fața românilor cu experiența guvernării!

Suntem la 6 luni de când avem o nouă formulă de Guvern. Vedem mai bine acum cât este de important ca Premierul să asigure echilibrul și stabilitatea unui Guvern de coaliție.

Mi-e dor de doza de echilibru pe care o dădea guvernării domnul Nicolae Ciucă!

În 2022, când președintele PNL a condus Guvernul, totalul investițiilor străine a fost de aproape 11 miliarde de euro. Am generat programe care să elimine diferențele majore privind calitatea vieții între mediul urban și cel rural.

Programul Anghel Saligny funcționează! Pentru că PNL a făcut acest program și s-a bătut pentru el!

Mă bucur când văd obiective finalizate în județul nostru, puse la dispoziție elevilor, tinerilor, pentru a face sport!

Cum am văzut recent la Schitu Golești!

Altele, absolut necesare pentru comunitățile locale, sunt și la Albeștii de Muscel, Bughea de Sus, Dragoslavele, Mioarele sau Poienarii de Muscel!

Dezvoltarea țării pe baza investițiilor, politica noastră, liberală, dă rezultate, ca la Podul Dâmboviței: o investiție din fonduri europene care scoate traficul din centrul localității, ceea ce ajută pentru creșterea calității vieții oamenilor și la dezvoltarea turismului.

Dar o investiție care ajută mult și economia Muscelului, pentru că se vor elimina restricții de tonaj de pe drumul către Bran!

Va fi dat în folosință până la sfârșitul lunii!

Chiar astăzi am fost acolo împreună cu domnul președinte Ciucă!

 

Dragi colegi,

Am început să adunăm succesele și în Argeș. În peste 40 de localități, a fost adoptat stimulentul pentru nou născuți, programul nostru, al PNL Argeș!

Și regret foarte mult că, la Câmpulung, se încearcă blocarea stimulentului, deși a fost votat de Consiliul Local!

Asta arată, dacă mai era nevoie, că Argeșul și Muscelul au nevoie de o ALTFEL de administrație locală.

De primari responsabili, de candidați care vin cu proiecte viabile, care rezolvă problemele reale ale oamenilor.

Ce a fost în acești ultimi ani și la Pitești, și la Câmpulung, și la Curtea de Argeș nu a fost performanță, nu au fost puse în valoare locurile frumoase, monumentele istorice, Transfăgărășanul, Rucărul și drumul Branului, cetățile de la Poienari și de la Podul Dâmboviței, obiceiurile și tradițiile locale, dar mai ales calitățile oamenilor de aici: gospodari, cu idei bune, ospitalieri și buni meșteșugari.

Pentru Câmpulung, după 3 ani de campanie de autopromovare ai doamnei Lasconi, problemele orașului au rămas!

Nici un proiect pe fonduri europene nu a fost concretizat!!

Știu sigur că noi, liberalii, vom livra mai mult pentru cetățean! Suntem singurul partid care poate asigura o schimbare reală în 2024!

Stimați colegi,

Am fost primii care am înfruntat deschis fenomenul drogurilor!

E nevoie de sprijinul tuturor: autorități locale, instituții centrale, societate civilă, familie! Eu o consider prioritate în mandatul meu de ministră liberală a justiției! Avem în procedură legislativă inițiativa cu Registrul traficanților de droguri și Legea „2 Mai”.

Pedepsele pentru traficanții de droguri vor fi întotdeauna cu executare!  Asta vor liberalii!

Am depus în Parlament o lege care prevede înființarea a 8 centre de dezintoxicare și recuperare a dependenților de droguri în țară.

Și îmi doresc ca unul din aceste centre să fie în Argeș!

Am demarat și dezbaterile cu tinerii pe acest subiect, inclusiv la Câmpulung. Educația juridică a devenit o necesitate. Sunt, la acest moment, peste 600 de voluntari în baza protocolului de colaborare inițiat de Ministerul Justiției și ei îi vor învăța pe elevi despre legislație, despre drepturile pe care le au dar și despre impactul negativ al consumului de droguri sau al infracțiunilor.

Dragi liberali,  

Trebuie să credem în noi! Trebuie să abordăm 2024 cu curaj.

Am încredere că noi toți, liberalii argeșeni, membri vechi, dar și cei noi, vom avea înțelepciunea să ținem aproape, să purtăm competițiile electorale umăr la umăr!

Urez de pe acum succes echipei de conducere a PNL Câmpulung care va fi astăzi aleasă! Vă mulțumesc!

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata