Alina Gorghiu: „E mereu o mare mulțumire să mă întâlnesc cu tineri implicați, care vor să schimbe ceva”

0

Alina Gorghiu, președinta a.i. a Senatului și președinta PNL Argeș a avut recent o nouă întâlnire cu tinerii din Pitești, subiectul principal al discuției reprezentându-l bullyingul. De asemenea au mai fost abordate teme precum: comunicarea online sau cum să se ferească de droguri.

„E mereu o mare mulțumire să mă întâlnesc cu tineri implicați, care vor să schimbe ceva. Și am avut această plăcere ieri la Pitești. Am fost în dialog cu elevii din Argeș: de la subiectul bullying, care i-a preocupat foarte mult, până la comunicarea online, cum să se ferească de droguri, am vorbit foarte deschis despre tot.

Sunt tineri de 15-17 ani, foarte empatici și implicați. Le pasă când colegii lor sunt nedreptățiți și încearcă să facă tot ce pot să îi ajute. Tocmai de aceea, au nevoie de educație juridică în școli. Să știe exact care sunt drepturile lor, cu ce se mănâncă politica și ce instrumente au la dispoziție.

Mulțumesc Clubul Elevilor Liberali Arges și Sebastian Marin pentru efort! Bravo! Astfel de întâlniri mă fac să fiu și mai convinsă că avem nevoie de introducerea votului la 16 ani!”, este mesajul transmis de Alina Gorghiu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata