Alina Gorghiu: „Mulțumesc piteștenilor pentru susținerea proiectului stimulentului de 2.500 de lei pentru nou-născuți! Strângem semnături în continuare!”

0

Alina Gorghiu: „Mulțumesc piteștenilor pentru susținerea proiectului stimulentului de 2.500 de lei pentru nou-născuți! Strângem semnături în continuare!” PNL Pitești nu renunță la proiectul cu acordarea stimulentului pentru nou-născuți în valoare de 2.500 de lei.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! O ASISTENTĂ MEDICALĂ S-A SINUCIS! NU A MAI PUTUT ÎNDURA GREUTĂȚILE VIEȚII!

„Cele 3.500 de semnături de susținere a inițiativei noastre, strânse până azi, dovedește că marea majoritate a oamenilor doresc ca acest proiect să fie aplicat și la Pitești. Chiar dacă colegii din PSD nu doresc să sprijine natalitatea.

De neînțeles acest blocaj al PSD, având în vedere situația de fapt: sunt din ce în ce mai puțini nou-născuți în Pitești. Sporul demografic este negativ și soluția nu este nepăsarea!

E nevoie de acest stimulent, e un proiect care a avut rezultate în multe alte localități din România unde s-a aprobat, motiv pentru care oamenii au și răspuns pozitiv la campania noastră de strângere de semnături pentru susținere.

Propunerea consilierilor locali PNL a fost ca stimulentul să fie la același nivel ca și în București, unde se acordă din anul 2017. Mulțumesc piteștenilor pentru sprijin! Vom fi pe stradă să strângem în continuare semnături. E în joc viitorul Argeșului! Vă mulțumim tuturor pentru suport și vă ținem la curent!”, a declarant Alina Gorghiu, președinta Senatului României și a PNL Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata