Alina Gorghiu:„ Prioritate în magazine, la casierii și ghișee pentru femeile însărcinate și părinții cu copii sub 5 ani.”

0

Alina Gorghiu:„ Prioritate în magazine, la casierii și ghișee pentru femeile însărcinate și părinții cu copii sub 5 ani.”

„Prioritate în magazine, la casierii și ghișee pentru femeile însărcinate și părinții cu copii sub 5 ani. Încă un lucru bun pentru mamele cu copii mici! Merită respectul nostru!
O lege pe care mă bucur că am inițiat-o și semnat-o alături de colegii mei liberali, adoptată astăzi.
Ø Femeile însărcinate și persoanele însoțite de copii cu vârsta de până la 5 ani vor putea intra în față la casierii, ghișee și case de marcat, atât în instituțiile publice, cât și în cele private.
Ø Măsura are scopul de a facilita accesul acestor categorii de persoane la servicii și produse de bază, fără să aștepte.
Ø Nerespectarea prevederilor privind acordarea priorității pentru femeile gravide și persoanele însoțite de copii cu vârsta de până la 5 ani va fi pedepsită cu amendă de la 200 lei la 1.000 lei.
Ø Nealocarea locurilor de parcare pentru femeile gravide, precum şi de către persoanele însoţite de copii cu vârsta de până la 5 ani va fi pedepsită cu amendă de la 2.000 lei până la 10.000 lei.”, este mesajul transmis de Alina Gorghiu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata