Alina Gorghiu: „Spitalul Călinești a renăscut din propria-i cenușă datorită lui Ionuț Gheorghe și dorinței lui de a oferi servicii medicale de calitate!”

0

Alina Gorghiu: „Spitalul Călinești a renăscut din propria-i cenușă datorită lui Ionuț Gheorghe și dorinței lui de a oferi servicii medicale de calitate!”

Președintele Casei de Sănătate Argeș, Ionuț Gheorghe a organizat la Călinești o dezbatere pe tema sistemului de sănătate din Argeș. Ministra Justiției, Alina Gorghiu a participat la întâlnirea cu cetățenii din Călinești, cu medicii, cu specialiștii din sănătate și a vorbit despre nevoia de a avea acces la servicii de sănătate civilizate.

CITEȘTE ȘI: FEMEI RĂNITĂ GRAV PE VÂRFUL MOLDOVEANU! SALVAMONTIȘTII – INTERVENȚIE DE URGENȚĂ!

„Acest gen de întâlnire poate facilita apariția unor idei constructive pentru îmbunătățirea serviciilor medicale din județul Argeș. Ideea colegului nostru, Ionuț Gheorghe care a inițiat această dezbatere va contribui la o mai bună înțelegere a nevoilor comunității din Calinești și la identificarea unor direcții de dezvoltare în domeniul sănătății. Viitorul spitalului din Călinești a fost un subiect amplu discutat în cadrul dezbaterii. Un spital care a renăscut din propria-i cenușă datorită lui Ionuț Gheorghe și dorinței lui de a oferi servicii medicale de calitate. Felicitări pentru această dezbatere, Ionuț Gheorghe și pentru profesionalismul cu care conduci Casa Județeană de Sănătate Argeș.”, este mesajul transmis de Alina Gorghiu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata