Alina Gorghiu: „Gelu Tofan poate fi un candidat foarte bun pentru PSD în 2024!”

0

Alina Gorghiu, președintele Sentului României și al PNL Argeș a anunțat recent, într-o emisiune, că la sfârșitul lunii va avea loc o întâlnire importantă cu organizația PNL Pitești unde vor fi dezbătute mai multe teme, printre care și subiectul viceprimarului Tofan. Senatoarea anunță că membrii organizației de la Pitești au cerut această întâlnire, fiind nemulțumiți de strategia pe care Gelu Tofan o aplică în primăria Pitești dar și în contextul în care acesta a anunțat recent că „cel mai bun candidat pentru PNL în 2024 este Cristian Gentea.”

CITEȘTE ȘI: 1.800 MP SCOȘI DIN FONDUL FORESTIER AL PĂDURII TRIVALE! SE VREA CONSTRUCȚIA UNEI PENSIUNI!

Sematoarea Alina Gorghiu i-a dat și o replică viceprimarului Tofan, spunând că, la rândul ei, poate spune că „Gelu Tofan poate fi un candidat foarte bun pentru PSD în 2024.”

„Și eu cred că Gelu Tofan poate fi un candidat foarte bun pentru PSD în 2024. S-ar putea să-și dorească tare mult să se reunească cu cei pe care îi susține în primărie pentru că este mai mult agentul domnului Gentea decât membru PNL. Face parte din categoria de replici nefericite pe care un viceprimar, care a fost ajutat de PNL să ajungă acolo, le are în spațiul public.”, a anunțat recent Alina Gorghiu, președintele președintele Sentului României și al PNL Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata