Alina şi Dorian de la LaLa Band cântă la Euromall

Euromall devine timp de trei zile paradisul îndrăgostiţilor.
Centrul comercial piteştean sărbătoreşte în acest weekend iubirea, oferind clienţilor săi trei zile de muzică, surprize, cadouri şi premii pentru îndrăgostiţi.

De Valentine’s Day, dar şi în weekendul care urmează, centrul comercial Euromall Piteşti găzduieşte un adevărat festival al cadourilor pentru îndrăgostiţi – „Sweet Valentines Fest”. Cei care doresc să ofere persoanei iubite cadouri speciale vor descoperi de vineri până duminică la Euromall oferte personalizate create de cei mai talentaţi artizani şi de cei mai buni meşteri cofetari, care îşi expun produsele în standurile special amenajate la parterul centrului comercial. Un obiect hand-made, creaţie unicat sau un cadou dulce, în care pricepuţii cofetari au pus ca principal ingredient multă dragoste, poate constitui darul ideal pentru cei care vor să-şi declare iubirea.

Sâmbătă, 15 februarie, Euromall sărbătoreşte iubirea şi oferă clienţilor săi câteva ore bune de distracţie. Începând de la ora 17, pentru cuplurile de îndrăgostiţi care vor să-şi pecetluiască iubirea reprezentanţii Euromall vor oficia căsătorii simbolice, pentru o zi. Nu vor lipsi concursurile distractive la care perechile de îndrăgostiţi vor putea câştiga premii strălucitoare din gama bijuteriilor Swarovski. Finalul serii de sâmbătă aparţine celebrului cuplu muzical Alina şi Dorian, membri ai trupei LaLa Band, care vor urca pe scena Euromall începând cu ora 19.30 pentru a oferi argeşenilor îndrăgostiţi un concert de suflet

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.