Altar și drum de candele la Spitalul Călinești pentru doctorița Camelia Șerb! Când va fi înmormântată?

0

Trupul neînsuflețit  al doctoriței Camelia Șerb, managerul Spitalului Călinești, soția unui arhicunoscut medic și anume Dragoș Șerb, a fost depus la capela Bisericii Sf. Ioan din Trivale. Tot acolo, joi, începând cu orele 13:00, va începe slujba de înmormântare.

CITEȘTE ȘI: TRUPUL SOȚIEI DR. DRAGOȘ ȘERB VA FI JOI CONDUS PE ULTIMUL DRUM!

Sute de personae au trecut deja pentru a aduce un ultim omagiu celei care a fost prietenă, mama, mătușă sau colegă de serviciu. Apropiații soților Șerb, colegii lui, asistentele de pe secția de Ortopedie, rudele, primarul Cristian Gentea sau inspectorul școlar general al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu, cu toții au mers cu flori pentru a-și lua rămas bun de la doctorița Camelia Șerb.

Colegii doctoriței sunt înmărmuriți de durere, făcând un altar în curtea Spitalului din Călinești, unitate medicală pe care doctorița Șerb a condus-o cu succes în ultimii 10 ani. Înainte de a ajunge la Capela bisericii din Trivale, cortegiul funerar cu trupul neînsuflețit al doctoriței s-a oprit pentru câteva clipe la spitalul din Călinești, a doua casă a Cameliei Șerb. Râuri de lacrimi au curs, colegii doctoriței fiind împietriți de durere. În semn de omagiu, aceștia au pavat aleea din curtea spitalului cu zeci de candele și flori.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata