Alte trei Centre de Permanență inaugurate în curând în Argeș! Află în ce localități!

Ionuț Gheorghe, directorul Casei de Asigurări de Sănătate a precizat recent că au fost demarate procedurile pentru înființarea altor trei Centre de Permanență în comunele Rucăr, Cepari și Cetățeni. În ultimul an, alte două Centre de Pemnanență au fost inaugurate în Călinești și Mioveni, zona Făget.

CITEȘTE ȘI: DECIZIE NEFAVORABILĂ PRIVIND NOUL KAUFLAND DIN PRUNDU! CE S-A HOTĂRÂT?

Actualul director este la curent cu toată problematica ce ține de asigurările de sănătate din Argeș chiar dacă este vorba despre medici de familie, spitale, pacienți sau deconturi. Este de asemenea, promotorul și susținătorul activ al ideii de creare a cât mai multor Centre de Permanență în județul Argeș.

„Unul dintre obiectivele noastre îl reprezintă Centrele de Permanență. Am reușit, în ultimul an, să deschidem două Centre de Permanență, unul la Călinești, în octombrie 2021 și celălalt la Mioveni, în zona Făget, anul acesta în luna iunie. Mai avem în pregătire încă cel puțin trei Centre de Permanență la Rucăr, în stadiu avansat, la Cepari și Cetățeni. Avem o mare provocare în a reuși să strângem resursa umană. Uneori este mult mai ușor să atragi finanțare decât să atragi resursa umană.”, a afirmat recent Ionuț Gheorghe, directorul CAS Argeș.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.