ziarobiectiv.ro

Alternative la jocuri de noroc mai bune decât Blackjack

0

Fără îndoială că jocul de blackjack este printre cele mai populare jocuri de masă din oferta oricărui cazino. Cunoscut şi sub denumirea de 21, jocul este unul uşor de înţeles şi mai ales de practicat. Trebuie doar să cunoşti care sunt valorile cărţilor şi să baţi de fiecare dată dealerul. Pentru a face acest lucru va trebui să cunoşti şi modul în care se desfăşoară jocul, de la primirea cărţilor şi până la depunerea primului pariu. Rămâne doar să fi inspirat şi să pleci acasă cu cât mai mulţi bani.

Chiar dacă blackjack este în topul de preferinţe al jucătorilor, trebuie să ştii că sunt disponibile o mulţime de alternative. Şi când te gândeşti la alternative trebuie să ai în vedere tot ceea ce un cazino online sau terestru are de oferit. În rândurile următoare vei regăsi câteva din aceste variante, astfel încât să ai la dispoziţie cât mai multe alegeri.

Pariurile sportive

În oferta Winbet casino vei regăsi fără îndoială şi jocul de blackjack, deci îl poţi selecta şi trece direct la joc. Înainte însă de a face acest lucru, ar fi bine să parcurgi şi oferta de pariuri sportive în care platforma excelează. Ai încercat cu siguranţă câteva sporturi şi ai avut parte şi de câştiguri. Dacă eşti un jucător pasionat atunci ştii că pariurile sportive oferă câştiguri pe care doar jackpoturile păcănelelor le pot întrece ca şi mărime.

Majoritatea caselor de pariuri oferă posibilitatea să câştigi premii care depăşesc pe un bilet de joc suma de 100000 de EURO. Şi dacă ai în vedere că această sumă se poate câştiga cu 2 RON, atunci această variantă de pariere rămâne una viabilă. În plus, ai la dispoziţie o mulţime de sporturi de unde să alegi.

Te pricepi la fotbal? Este perfect, poţi face un bilet câştigător cu evenimente din cele mai tari ligi profesioniste ale planetei! Eşti fan tenis de câmp?

Toate competiţiile de acest gen sunt la numai un click distanţă! Îţi place boxul sau artele marţiale mixte? Şi pe acest segment oferta este una impresionantă, aşa că nu ai nici o scuză pentru a nu încerca măcar unul dintre aceste sporturi.

Texas Hold’em

Jocul de poker este considerat cel mai popular joc de noroc care implică cărţi de joc. Există chiar campionate mondiale, unde jucătorii profesionişti îşi dau dovada talentului câştigând premii impresionante de-a dreptul. Varianta cea mai cunoscută în asemenea concursuri dar şi în cazinouri este cea de Texas Hold’em. Varianta este una tipic americană şi oferă pe lângă un mod de joc incitant şi o mulţime de oportunităţi de pariere.

Combinaţiile pe care le poţi realiza în această variantă de poker sunt cele cunoscute, o chintă roială rămânând în continuare cea mai valoroasă combinaţie. Frumuseţea jocului constă însă în cele 5 cărţi de joc pe care dealerul le aruncă pe masa de joc. Acestea sunt cărţi comune şi fiecare jucător le poate folosi pentru a obţine combinaţia care să îl ducă în postura de învingător. Cele 5 cărţi se depun pe masă în 3 tranșe distincte, ceea ce face că jocul să fie unul extrem de incitant.

Dacă ai realizat o combinaţie cu primele 3 cărţi, te poţi răzgândi când pe masă apar şi celelalte 2. Nu ştii până la sfârşitul jocului dacă eşti sau nu câştigător, totul se joacă până la ultima carte întoarsă pe masa de joc. Dacă adaugi şi faptul că varianta de poker Texas Hold’em este ofertată în 4 variante de joc, îţi dai repede seama de atracţia pe care acest joc o induce jucătorilor. Totul depinde de bugetul de joc, deci alege varianta care ţi se potriveşte cel mai bine.

Video Poker

Dacă eşti adeptul unei combinaţii între jocul de poker şi păcănele, jocul de Video Poker este cea mai bună alegere. Va trebui să formezi combinaţiile cunoscute din jocul de poker dar nu le vei pune pe masa de joc, în acest caz aparatul le va afişa pentru tine.

Pentru că jocul este unul care oferă câştiguri bune, jucătorii îl încearcă de multe ori. Ca să o faci şi tu, trebuie să alegi între variantele disponibile din oferta cazinoului unde alegi să îţi testezi norocul. Şi chiar dacă nu ştii regulile de poker, producătorii jocului te ajută să le înţelegi cât mai repede.
Pe ecranul jocului sunt afişate toate combinaţii tipice jocului de poker şi sumele de bani pe care le poţi câştiga dacă le aduci pe ecran. Şi pentru ca lucrurile să fie şi mai uşoare pentru tine, de fiecare dată când schimbi miza, câştigurile se modifică în funcţie de aceasta.

În plus, ai la dispoziţie o opţiune care nu se întâlneşte la sloturi. În engleză Hold, funcţia îţi permite să reţii pe ecran cărţile pe care le doreşti. Vei da ulterior un re-spin şi dacă eşti norocos, vei prinde combinaţia dorită.

Loteria

Despre acest sistem de joc de noroc jucătorii îi cunosc tainele încă de mici. Nu există familie în ţara care să nu fi încercat măcar o dată să câştige marele premiu la loterie. Este la îndemâna tuturor, preţurile sunt mici şi câştigurile oferite sunt cu adevărat impresionante.
Mediul online este atât de ofertant pe acest segment încât cu greu te poţi decide la ce loterie să îţi încerci norocul. Sunt disponibile loteriile din toată lumea şi dacă vrei să joci la vestita loterie americană, nimic nu te va împiedica să faci acest lucru.

Trebuie doar să selectezi numerele norocoase, să le pui pe un bilet de joc şi să decizi câţi bani pui pe bilet. Restul este doar şansă, însă dacă aceasta este lângă tine, îţi poţi adjudeca fără îndoială cel mai mare premiu posibil.

Concluzie

Este adevărat că jocul de blackjack este unul cât se poate de ofertant, recunoscut de către jucători pentru RTP-ul mare pe care îl oferă. Există însă şi alte variante care îţi pot aduce satisfacţia financiară dorită. Alege deci să joci la pariuri sportive, nu ezita să încerci şi jocul de video poker şi dedică puţin timp şi jocului Texas Hold’em. Nu în ultimul rând accesează şi sistemele de loterie disponibile şi încearcă-ţi şi aici norocul. Nu uita însă să joci responsabil şi cu siguranţă că vei avea parte de experienţa dorită!

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata