„Am avut un șoc, nu am putut să citesc suma!” Factură la curent de peste 76 milioane de euro!

0

Un bărbat din Adjud, județul Vrancea, a fost la un pas să facă infarct după ce a primit facture la curent. Acesta povestește că, în momentul în care a deschis plicul, a rămas înmărmurit: avea de plată nu mai puțin de 76 de milioane de euro pentru o perioadă de cinci luni. „Am avut un șoc când am văzut!”

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI: DOLIU ÎN LUMEA MEDICALĂ! UN RENUMIT STOMATOLOG A ÎNCETAT DIN VIAȚĂ!

Bărbatul este proprietarul unei pizerii, însă povestește că niciodată nu a plătit mai mult de 1300 lei pe lună. Conform facturii primate, acesta avea de plătit, 376 de milioane de lei, ceea ce înseamnă echivalentul a peste 76 milioane de euro. De altfel, nu este pentru prima dată când primește o astfel de factură. În urmă cu o lună, vrânceanul a primit o factură de 150 de milioane de lei, adică 30 de milioane de euro. Bărbatul, speriat și în același timp, dâându-și seama că este o greșeală, a încercat să ceară lămuriri furnizorului.

„Vă dați seama că nici nu am putut să citesc suma respectivă, a trebuit să o transform în euro, ca să îmi dau seama că este enorm! Am avut un șoc, bineînțeles, în primă fază. Ulterior ne-am calmat, ne-am dat seama că este o greșeală și am încercat să luăm legătura cu cei de la companie, să ne rezolve factura. În primă fază nu am avut cu cine să discutăm, a fost foarte greu să luăm legătura cu ei, dar ulterior, printr-un email, s-a rezolvat. Au spus că a fost o eroare, simplu și la obiect. Acum am primit suma corectă, undeva la 6000 de lei pentru cinci luni de zile.”, a explicat bărbatul.

Distribuitorul și-a asumat greșeala și a trimis factura corectă, fără alte precizări. Exasperat de greșelile care se țin lanț, proprietarul susține că la următoarea factură este decis să ceară rambursarea de TVA corespunzătoare documentelor de plată. Dacă ar fi făcut acest lucru, cererea de rambursare ar fi însumat 26 de milioane de euro.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata