„Am fi vrut să rămâi în mijlocul nostru, dar Dumnezeu a avut un alt plan!” Fată de 15 ani-moarte subită! TRAGEDIE!

0

„Am fi vrut să rămâi în mijlocul nostru, dar Dumnezeu a avut un alt plan! O elevă de 15 ani a murit subit după ce a făcut de două ori stop cardio-respirator. Adolescenta nu avea problem de sănătate, ci se internase în spital pentru o banală pneumonie. Deși toată prietenii, familia și profesorii povestesc despre Ștefania că era o fată foarte energică , neavând problem de sănătate, în ultimele zile nu s-a simțit prea bine, iar părinții i-au anunțat pe profesori că Ștefania este bolnavă și va lipsi o perioadă de la școală. Din nefericire, Ștefania, elevă la Școala Gimnazială Dobra, din județul Satu Mare, a decedat în seara de 18 ianuarie, în timp ce se afla la Spitalul Județean de Urgență.

Familia, profesorii și colegii sunt devastați din cauza tragediei, fiindu-le greu să accepte faptul că Ștefania s-a stins la numai 15 ani.

„Am fi vrut sa ramai în mijlocul nostru dar Dumnezeu a avut un alt plan. Am fi vrut sa cânți alături de noi, la sfârșitul clasei a 8 a dar de azi vei canta în ceruri. Am fi vrut sa mai povestim, să facem ghidușii, să facem poze, sa mergem un excursii dar de azi tu ne privești de Sus ! Rămas bun draga noastră colega și eleva Stefania Racz, este greu sa înțelegem ce s-a întâmplat, ne e greu sa vedem de azi banca ta goala! Vei rămâne mereu în sufletul și amintirea noastră!! Te vom iubi mereu!! Bunul Dumnezeu sa te odihnească în pace!!” a scris Anca Potra, directorul Școlii Gimnaziale Dobra, pe pagina sa de Facebook.

Sute de mesaje de condoleanțe au cirs pe rețelele de socializare la scurt timp după aflarea tragediei, cu toții fiind devastate de durere.

  • „Drum lin către cer, dragă Ştefania”
  • „Doamne, te rog mângâie familia rămasă, dă-le putere să meargă mai departe, doar tu poți da pace în sufletele lor sfâșiate de durere. Știu că ajungi printre îngeri, suflet bun. Rămas bun. Sincere condoleanțe familiei.”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata