„Am lăsat emoțiile să ia cel mai bun din mine! Vă cer scuze vouă, susținătorii noștri! Din inimă, Milan”

0

„Small reminder so all my critics can kiss my ass” (Mic memento pentru ca toți criticii mei să mă pupe în fund), aceasta a fost postarea făcută de Milan Mitrovic, antrenorul echipei de baschet FC Argeș, după înfrângerea de la Ploiești, postare care a inflamat lumea baschetului și lumea sportului în general. La doar câteva zile, Mitrovic și-a cerut public scuze într-o altă postare, după ce a șters-o pe prima și a subliniat că ultimul lucru pe care și-l dorește ar fi să își jignească chiar și un singur fan al echipei. „Am ales o modalitate greșită de a mă proteja pe mine și jucătorii pe care îi antrenez. Sper ca acest lucru să nu afecteze relația cu voi” a explicat antrenorul.

Iată mai jos postarea integrală a lui Milan Mitrovic:

„Aș dori să mă adresez celor mai recente postări și articole referitoare la comportamentul meu în mediul online. Vreau să încep prin a vă cere scuze vouă, susținătorii noștri loiali. Simt că acțiunile mele nu au reflectat respectul, dragostea și casa, care mi-au fost oferite aici, la Pitești. Postarea mea nu a avut legătură cu voi. Iubesc acest sport mult și am lăsat emoțiile să ia cel mai bun din mine. M-aș simți foarte rău chiar dacă un singur fan, care vine să ne susțină la meciuri, ar fi rănit din cauza mea. Din prima zi am fost foarte recunoscător pentru șansa și sprijinul pe care mi le-ați oferit și mândru pentru atmosfera pe care ați creat-o în sală. Acest lucru vine și cu emoțiile mele, care au crescut la Pitești. Vreau să vă demonstrez acest lucru pe viitor.

„Sper ca acest lucru să nu afecteze relația cu voi”

Am ales o modalitate greșită de a mă proteja pe mine și jucătorii pe care îi antrenez. Sper ca acest lucru să nu afecteze relația cu voi. Continui să îmi fac treaba la același nivel de angajament, cu pasiunea pe care această echipă v-a arătat-o de-a lungul anilor.

Campionatul ne-a arătat că nu există meciuri ușoare și trebuie să arătăm un nivel înalt încă de la încălzire. Mă aștept ca la Târgu-Jiu să avem reacție după cele întâmplate duminică. E clar că trebuie să câștigăm meciuri în deplasare pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Întâlnim un adversar ce poate pune probleme pe teren propriu, cu o linie interesantă de fundași americani și un pivot grec, sosit recent.

„Jocul cu Ploiești a reprezentat un accident și jucătorii mei trebuie să demonstreze asta pe teren”

Formația gazdă are un lot experimentat, dar eu continui să cred că jocul cu Ploiești a reprezentat un accident și jucătorii mei trebuie să demonstreze asta pe teren. Cu siguranță, plecăm acolo doar cu gândul la victorie. Sunt două puncte de care avem mare nevoie. Sper ca fanii să fie fericiți alături de echipa noastră! Din inimă, Milan” a transmis antrenorul Mitrovic.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata