„AM UCIS-O DIN PLĂCERE!” – DECLARAȚIA ȘOCANTĂ A SOȚULUI CRIMINAL! 

0

Un bărbat din Poenarii de Argeș își va petrece următorii 12 ani în spatele gratiilor după ce și-a ucis soția în urma unei crize de golezie. O femeie de 64 de ani a fost găsită de fiul său, recent întors din Italia, fără suflare și snopită în bătaie în casa în care locuiau. Bărbatul a alertat imediat autoritățile, iar în scurt timp l-au găsit pe soțul victimei, principalul suspect în acest caz, ascuns în podul locuinței. Când a fost dus la audieri, criminalul le-a spus celor prezenți că a comis crima „din plăcere”.

Băut bine a tăbărât cu pumnii și picioarele pe femeie

Din câte se pare, bărbatul a băut bine de la primele ore ale dimineții, iar la un moment dat s-a luat la ceartă cu soția sa crezând că aceasta are o aventură. Nu a durat mult, și a tăbărât pe ea cu pumnii și picioarele, cu toate că fiul lor dormea în camera alăturată. Loviturile i-au fost fatale femeii, iar când și-a dat seama ce a făcut, bărbatul a fugit și s-a ascuns în podul casei.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ PASIONALĂ ÎN ARGEȘ! AMANTUL STRANGULAT CU CHILOȚII DE SOȚUL GELOS!

La scurt timp, bărbatul a fost găsit de oamenii legii și dus la audieri. În momentul în care a ieșit pe poarta casei, acesta le-ar fi spus jurnaliștilor prezenți la fața locului că și-a ucis partenera de viață „din plăcere”. Ajuns la secție, acesta le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cum a comis crima.

Judecătorii Curții de Apel Pitești au majorat pedeapsa de la 9 ani la 12 ani

Ulterior oamenii legii au finalizat cercetările, iar dosarul a ajuns pe masa judecătorilor de la Tribunalul Argeș. După câteva termene de judecată, magistrații au decis să îl condamne pe criminal la nouă ani de închisoare cu executare. Procurorii au făcut apel, iar magistrații Curții de Apel Pitești au decis majorarea condamnării la 12 ani.

„În baza art. 421 pct. 2 lit. a Cod procedură penală admite apelul declarat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş împotriva sentinţei penale nr. 194 din data de 12 mai 2022, pronunţată de Tribunalul Argeş în dosarul nr. 8463/109/2021, inculpat fiind M. N., în prezent aflat în Penitenciarul Mioveni.Desfiinţează în parte sentinţa penală şi rejudecând: Majorează de la 9 ani la 12 ani închisoare pedeapsa principală aplicată inculpatului M. N. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei care nu contravin prezentei.

CITEȘTE ȘI: CONDAMNAT PE VIAȚĂ PENTRU DUBLA CRIMĂ DIN CURTEA BISERICII! MOTIVAREA JUDECĂTORILOR ESTE TERIFIANTĂ!

În baza art. 421 pct. 1 lit. b Cod procedură penală respinge ca nefondat apelul declarat de inculpatul M. N. împotriva aceleiaşi sentinţe. În baza art. 241 alin. 1 lit. c Cod de procedură penală constată încetată de drept măsura arestului preventiv. În baza art. 422 Cod de procedură penală deduce la zi măsura arestului preventiv. În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariul apărătorului din oficiu, în sumă de 868 lei, se avansează din fondul Ministerului Justiţiei şi va rămâne în sarcina statului. Conform art. 275 alin. 3 Cod procedură penală cheltuielile judiciare avansate de stat, în apel, rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată astăzi,18 iulie 2022, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi familie, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art. 405 alin. 1 Cod de procedură penală” se arată în minuta judecătorilor.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata