Amanta lui Nichita: ‘Am fost bătută’

STIRIPESURSE.RO publica în urmă cu trei zile o informaţie în premieră, citând surse din Poliţia Iaşi: fosta amantă a primarului Gheorghe Nichita a fost bătută de edil, iar scandalul a fost muşamalizat. Adina Samson a confirmat informaţia marţi dimineaţă, la sosirea la serviciu.

„Am fost ameninţată cu moartea. A trimis un individ să mă ameninţe, eram cu sora mea. M-a cerut în căsătorie de nenumărate ori. Eu l-am refuzat. Cum să mă căsătoresc cu acest om? M-a şi lovit. Din cauza geloziei, mi-a dat două palme, într-un apartament. Mi-a zis că dacă mă mărit cu el, o să-mi dea un apartament de serviciu şi o să-mi facă diferite afaceri. El mergea la psiholog ca să-şi rezolve problemele din copilărie. Părea un om mormal la început, care ştie ce vrea de la viaţă. De asta mi-a plăcut de el la început. Eram urmărită, am fost bătută. Primarul Nichita mi-a spus că el este singura mea opţiune în viaţă, atunci când i-am transmis că vreau să am o relaţie cu altcineva, o relaţie normală, să fac un copil… Am făcut plângere la parchet”, a spus Adina Samson, potrivit Realitatea TV.

 

Primarul Iaşului, Gheorghe Nichita, este cercetat de DNA sub control judiciar pentru că a folosit poliţia locală să-şi spioneze amanta. Ancheta DNA este derulată de structura centrală a Direcţiei, ca urmare a unei plângeri depuse de Adina Samson, fosta iubită a edilului, director în cadrul primăriei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.