Ambasadorul Kazahstanului și DSVSA Argeș-vizită de lucru la producătorii locali!

0

Conducerea DSVSA Arges a fost bucuroasa sa primeasca pe Excelenta sa, amabasadorul statului Kazahstan, care a vizitat trei unitati de industrie alimentara de prestigiu din judetul Arges. Doua unitati sunt situate in Municipiul Curtea de Arges si anume EVICOM HONEY SRL –cea mai mare unitate de procesare miere din tara, ALEX STAR SRL- cea mai reprezentativa unitate ce produce conserve din legume si fructe, cea de a treia unitate vizitata fiind ZARIS AUTOCOM SRL- Maracineni, una dintre cele mai moderne fabrici de panificatie din tara.

Ambasadorul Kazahstanului, domnul Nurbakh Rustemov, a fost impresionat de calitatea produselor si a lansat invitatii pentru cele trei societati comerciale pentru a participa la Forumul din 06.10.2022 care se va desfasura in Astana, pentru a-si expune si promova produsele alimentare.

„Sunt incantat ca am putut participa la promovarea producatorilor locali, cu atat mai mult cu cat unitatile de elita au fost apreciate de domnul ambasador la justa lor valoare”, a precizat domnul director executiv al DSVSA Arges Dr. Dumitru- Sorin Sorescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata