Ambulanța Argeș în doliu! Luminița Paul: „Am mai pierdut un coleg, un prieten”

Serviciul Județean de Ambulanță Argeș este, din nou, în doliu după ce ieri, un vechi angajat, ambulanțier, s-a stins din viață la scurt timp după ce a ajuns la serviciu. Teribila veste a fost anunțată chiar de managerul Luminița Paul.

„Am mai pierdut un coleg, un prieten, un ambulanțier de excepție, pe domnul Zidaru Florea. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Condoleanțe familiei!”, a transmis Luminița Paul.

La aflarea veștii, și doctorul Alina Mărtău a reacționat, exprimându-și regretul și transmitând sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Serviciul de Ambulanță a mai pierdut un OM! Îl cunoșteam de peste 20 de ani… Era ambulanțier… Era o persoană calmă, cu mult bun simț… Era omul pe care te puteai baza. Venise în tura de noapte, dar la puțin timp a început să se simtă rău. A mers la spital, dar starea lui de sănătate nu s-a ameliorat, din contra, moartea a învins. Câteodată viața e nedreaptă și de neînțeles! Mergi în lumina cerului Florine, iar acolo printre îngeri să ai parte de liniște! Condoleanțe familiei!”

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.