AMERICA EXPRESS a adus multă suferință și momente dificile pentru mulți concurenți! Câte kilograme au pierdut în competiție?

0

AMERICA EXPRESS a adus multă suferință și momente dificile pentru mulți concurenți! Câte kilograme au pierdut în competiție? Concurenții America Express au trăit o experiență unică pe Drumul Aurului, fiecare dintre ei încercând să împărtășească impresii imediat după competiție. Și cum fiecare echipă și-a dorit să câștice, aceștia au trecut prin experiențe foarte grele, de multe ori testându-și forțele care au fost duse la extreme. Au fost situații și încercări dificile, au stat nemâncați sau însetați, motiv pentru care mulți au pierdut kilograme bune în competiție. Uii, în schimb au declarat că s-au îngrășat.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! COPIL SPULBERAT PE TRECEREA DE PIETONI DE O ȘOFERIȚĂ CU BOLID DE LUX! A FUGIT DE LA LOCUL ACCIDENTULUI!

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, concurenții au făcut mărturisiri inedite din culisele competiției.

Andreea Bălan: „Noi ne-am îngrășat în America Express”

„Noi ne-am îngrășat în America Express pentru că noi n-am murit de foame, că cerșeam tot timpul mâncare. Pentru noi mâncarea n-a fost o problemă în America Express. Gazdele ne găteau tot timpul mâncare seara și noi ne luam la pachet și mâncam peste măsură tocmai, când aveam, pentru că știam că n-o să mai avem și probabil organismul știind că nu o să avem depunea. Ne-am îngrășat cu vreo două kilograme, nu mult”, a dezvăluit Andreea Bălan, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ovidiu Buta: „Eu am slăbit 8 kilograme”

„Eu am slăbit 8 kilograme, Joaquin (nr. partenerul său din cadrul emisiunii America Express) a slăbit două măsuri la haine. Ideea cu mâncatul este că tu depinzi de ceea ce îți oferă localnicii și, de obicei, dimineața sau seara, la cazare, când găsești, dar câtă vreme corpul intră într-o stare de competiție, el refuză de multe ori să mânânce. Așa că pot să zic că am avut și 24 de ore în care noi nu am mâncat”, a spus Ovidiu Buta, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Larisa Iordache: „Eu am slăbit 2 kilograme”

„Eu am slăbit două kilograme. Cel mai mult am stat fără mâncare două zile. Pentru noi n-a fost un prilej din care să facem o dramă acolo pentru că noi eram învățate cu un stil de viață, din punctul meu de vedere, puțin mai strict. Chiar dacă nu mai facem gimnastică momentan, mâncam la fel de puțin”, a declarat Larisa Iordache, pentru CANCAN.RO.

Citește continuarea AICI

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata