AMICAL DE CARITATE. FC Argeş pierde cu ASTRA

F.C. Argeş şi ASTRA Giurgiu s-au întâlnit într-un meci de pregătire pe stadionul „Nicolae Dobrin” în care ocupanta locului doi din Liga I s-a impus fără probleme cu scorul de 4 – 1 (1 – 1), prin golurile marcate de Alin Popa pentru F.C. Argeş, respectiv Fatay (2), Budescu şi William, pentru ASTRA.
Antrenorul-filozof Valentin Sinescu a pregătit meciul cu Dinamo
F.C. Argeş a stat în etapa a treia a returului, iar ASTRA Giurgiu n-a jucat, campionatul fiind întrerupt pentru meciurile echipei naţionale cu Ungaria şi Olanda, astfel că partida de pregătire s-a jucat sâmbătă la Piteşti. „Vom aborda cu toată seriozitatea acest meci cu F.C. Argeş, pentru că vrem să pregătim cât mai bine întâlnirea cu Dinamo”, spunea înaintea meciului antrenorul-filozof al ASTREI, Valentin Sinescu. Şi a avut dreptate. Patronul Ioan Nicolae şi preşedintele Dinu Gheorghe s-au convins la faţa locului că echipa lor este gata să învingă pe Dinamo într-un meci extrem de important pentru lupta la locul secund al clasamentului.
ASTRA a marcat trei goluri pe muzică de fanfară!
Cele două combatante au avut de înfruntat câte o repriză şi un vânt cumplit care a bătut într-o singură direcţie. Argeşenii au fost avantajaţi în prima repriză, iar în cea de-a doua, rolurile s-au inversat. În mitanul secund, când ASTRA a înscris de trei ori, s-a jucat şi pe muzică de fanfară care se auzea de la cimitirul din vecinătatea stadionului.
Un meci de caritate fără spectatori este un fiasco
Meciul de pregătire F.C. Argeş – ASTRA Giurgiu s-a vrut a fi şi unul de caritate, dar a fost din acest punct de vedere un fiasco, din lipsă de…  cvorum! Adică au lipsit spectatorii, iar încasările pe biletele de tombolă au fost ridicol de mici. Organizatorii aveau de oferit 10 tricouri ale unor jucători importanţi din Liga I, dar au reuşit până la urmă so ofere doar două! Fondurile obţinute ar fi trebuit să ajungă la copiii şi adulţii din Argeş care suferă de autism.
Fraţii Ionuţ şi Cristi Tănase au intrat în zodia norocului
În pauza meciului au fost efectuate doar două din cele zece extrageri pentru tombola cu 10 tricouri. Spre norocul său, Ionuţ Tănase, fratele lui Cristi Tănase, a câştigat ambele tricouri! Imediat, Ionuţ şi-a sunat fratele aflat în cantonamentul echipei naţionale pentru meciul cu Olanda. „i-am spus că am intrat amîndoi în zodia norocoasă; au am câştigat două tricouri, iar el o să joace cu Olanda şi o să dea gol!”, spunea fratele jucătorului de la Steaua.
Echipele     
F.C. Argeş: Croitoru – Mirescu, Negoiţă, Vişa, Briceag – Alin Popa, Răuţă, Cârstoiu, Doman – Marius Ion, Enuţă. În repriza a doua au intrat: Vreme, Ivănică, Rover Cârstea, Petrovic, VoicuDrăgan, Moise. Antrenor Iulian Crivac.
ASRTA Giurgiu: Gavrilaş – Măţel, Mureşan, Găman (32 Yusuff), Giurgiu – Enache, Yamoya, Seto, Marcus – Fatay, Di Stefano. Au mai jucat:Oprea, Budescu, Bărbuceanu, Florescu, Bruno. Antrenor Valentin Simescu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.