Ana Maria Constantin a plecat la Ceruri

Ana Maria a pierdut lupta cu viața și a plecat la Ceruri. După o lungă bătălie cu o boală nemiloasă, Ana s-a stins ieri…
Pentru că ar fi meritat să citească aceste rânduri, pentru că ar fi meritat să vadă câți tineri s-au adunat în mai puțin de o oră la capelă, cu trandafiri albi în mâini tremurande, pentru că, dacă i-ar fi întâmpinat în pragul ușii, le-ar fi zis “ce aveți fraților, de ce plângeți, lăsați-mă să mă duc acolo unde nu e durere și nici suspin. Credeți și vă închinați!”.
La doar 20 de ani, pentru Ana viața a fost totul sau nimic, nimic nu era cu jumătăți de măsură. Nu apucase sa termine liceul. Conștientizase ce maladie cumplită o mistuia, dar dorea victoria. Mai ceda sperând. De la dureri. Dar își revenea de fiecare dată…
Mereu își aduna puterile pentru câteva fraze rostite, pentru a nu-i vedea triști pe cei de lângă. Își simțea sfârșitul. Stătea priponită între perne, la orizontal, și nu-și mișca nicio bucățică de corp. O dureau toate. A ales să plece într-o lume mai bună și să ne lase cu amintirile unei eroine.
Alături de Ana au fost până în ultima clipă prietenii și Flori Grigoraș, care la apelul jurnaliștilor de la Obiectiv de Argeș s-a implicat până în ultima clipă. De asemenea, pentru Ana au mai luptat Barock și Urban, în speranța că va învinge boala.
Nu uitați, trăiți-vă viața din plin. Mâine poate fi tarziu. Așa zicea Ana…

Dumnezeu să o oduihnească! Condoleanțe familiei!

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.