ANAF angajează! Sute de posturi scose la concurs!

0

ANAF face angajări și vrea ca anul viitor să ocupe toate cele 1490 de posturi vacante. Lucian Heiuş, directorul instituției, a anunțat recent că posturile vacante vor fi scoase la concurs chiar din primul trimestru (intervalul ianuarie-martie), atenţie deosebită urmând să fie acordată deficitului de personal din administraţiile din teritoriu ale Fiscului.

CITEȘTE ȘI: ÎPS TEODOSIE RUPE TĂCEREA! CARE ESTE LEGĂTURA DINTRE EL ȘI DEPUTATUL BĂLĂȘOIU?

„Avem acum vacante 1.490 de posturi de execuţie şi aş vrea ca la anul, începând chiar din primul trimestru, să le scoatem la concurs pe toate sau cât mai multe dintre acestea. Pentru a funcţiona eficient, ANAF are nevoie de o schemă de personal completă, mai ales că avem unele zone unde deficitele de oameni sunt destul de serioase şi afectează activitatea. Ocuparea posturilor vacante din teritoriu este un punct important al acestor planuri.”, a afirmat Lucian Heiuş, contactat de Profit.ro.

ANAF a mai organizat o serie de concursuri în vară când, au fost ocupate 60% din posturi, mulţi candidaţi fiind respinşi din cauza punctajelor slabe obţinute.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata