Analogue Festival (ediția a II-a)  nu va mai fi organizat în septembrie! Când ar putea fi programat?

0

Centrul Cultural Mioveni va organiza anul viitor a doua ediție a Festivalului Analogue, potrivit unei decizii luate în urmă cu câteva zile în Consiliul Local Mioveni, după ce au fost analizate reacțiile pozitive și reușita acestui eveniment unic în Argeș și zona Sud Muntenia.

Singurul element care nu a putut fi controlat a fost vremea, iar la Mioveni se discută acum despre schimbarea datei festivalului, astfel încât totul să fie cât mai aproape de perfecțiune. Potrivit unor surse, se analizează în această perioadă posibilitatea ca Analogue Festival să nu se mai desfășoare la începutul toamnei, ci chiar în mijlocul verii, cel mai probabil în luna iulie.

Analogue Festival a reușit chiar de la prima ediție, desfășurată între 2 și 4 septembrie, în peisajul spectaculos al Platoului Făget, din Mioveni (județul Argeș), să atragă un public foarte numeros. Peste 30.000 de participanți din regiune, dar și din alte județe ale țării, au venit la festival și s-au bucurat de un line-up de excepție dar și de multele activități care, împreună cu organizarea foarte bună, au animat locul de desfășurare și l-au transformat în cel mai apreciat festival din regiunea central-sudică a țării.

20 de trupe și artiști de top au susținut concerte la Analogue, printre care Asaf Avidan, Jessie Ware, JP Cooper, Subcarpați, BUG Mafia sau Zdob și Zdub. Dincolo de concertele reușite și de atmosfera extraordinară de la fața locului, festivalul a fost o reală bucurie pentru participanți, un motiv de mândrie că există acum un astfel de eveniment în regiune, un indiciu clar pentru organizatori ca era un eveniment așteptat, necesar și la momentul potrivit.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata