Anchete în haosul imobiliar din Pitești! Gentea: „Din prima zi în primărie am urmărit respectarea legii!”

0

Retinerea pentru 24 de ore, a doi bărbați, un diriginte de șantier și un inspector în cadrul Departamentului Urbanism, Compartimentul Urmărire Construcții, reprezintă o premieră în Pitești pentru situația nerespectării autorizațiilor de construire. Șantierele din Pitești au fost în această vară intens verificate de angajații primăriei, la solicitarea edilului Cristian Gentea, care a și mers personal în control, în urma unei sesizări venite din partea cetățenilor, în zona Tancodrom unde a constatat că un dezvoltator contruia un bloc în locul unei case.

CITEȘTE ȘI: ACUM! ANGAJAT DIN PRIMĂRIA PITEȘTI REȚINUT DE POLIȚIE PENTRU ABUZ ÎN SERVICIU!

Reamintim că, în urmă cu aproximativ un an, chiar edilul Cristian Gentea, în urma unei deplasări în teren, a sesizat poliției ilegalitățile comise de constructorul SC  Florian Invest Construct Concept. Primarul Gentea a constatat la fața locului că, imobilul aflat în curs de construcție avea un etaj mai mult decât în autorizație.

CITEȘTE ȘI: DEZVOLTATOR IMOBILIAR ȘI FUNCȚIONARI AI PRIMĂRIEI PITEȘTI – SĂLTAȚI DE MASCAȚI!

S-a constatat că, dezvoltatorul Florian Invest Construct Concept nu a respectat autorizația existentă care prevedea construirea unei locuințe familiale și a ridicat, în schimb, un bloc. Lucrările au fost atunci sistate iar dezvoltatorul  sanționat drastic și obligat să demoleze ce a construit. La vremea respectivă, edilul Gentea le-a cerut cetățenilor care au cunoștință de situații similare din punct de vedere al nerespectării legislației să trimită sesizări, în acest sens, pe adresa de e-mail a Primăriei Pitești: primaria@primariapitesti.ro.

„Din prima zi în primărie am urmărit respectarea legii! Oricând vom pune la dispoziție autorităților competente orice document solicitat și apreciem modul în care își fac datoria cei de la investigarea criminalității economice!”, a transmis la vremea respectivă primarul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata