Andrei Aron: Sunt bucuros, sunt fericit și sunt împlinit!

După ce a fost demis, Andrei Aron a revenit în spațiul public cu un comunicat de presă.

Andrei Aron și-a început comunicatul cu un titlu scurt: “Vindecarea” de la Spital. Apoi vibrațiile inimii sale mari au început să se reverse, să se reverse în jur sensibilizând pe cei care sunt în rezonanță cu el, desigur, iar simpatiile în spațiul de socializare nu au ezitat să apară chiar în rândul sutelor de aprecieri.

,,Sunt bucuros, sunt fericit și sunt împlinit! De ce spun asta? Pentru că am putut să-mi respect jurământul lui Hipocrate și pentru că am avut onoarea să lucrez pentru musceleni, în cea mai grea perioadă pe care am trăit-o. Îmi pare bine că am făcut acest lucru! L-am făcut cu inima deschisă, din instinct. Pentru mine a fost o experiență deosebită, am condus cu drag și cu dedicare pe stare de urgență și pe stare de alertă acest spital.

NU sunt trist, sunt fericit, pentru că așa cum am mai spus, am întâlnit oameni deosebiți, am colaborat cu oameni dedicați și pasionați, chiar dacă e, poate, greu să fii dedicat și pasionat într-un sistem care îți pune multe piedici… Acești oameni mi-au devenit și prieteni. Prieteni în vreme de “război”…poate că acest tip de prieteni sunt cei pe care îi întâlnești rar, iar legătura este una profundă. Vreau să-i asigur că voi lupta pentru ei din exterior și că nu m-am dat bătut! Sunt încă aici, chiar dacă nu mai sunt în mijlocul echipei.

Motivele pentru care s-a ajuns la această decizie nu îmi sunt cunoscute. Probabil că există în viziunea celor care au semnat-o. Poate le vom afla cândva, sau poate nu!”, a scris Andrei Aron în comunicat.

Șeful de cabinet al prefectului, Lucian Ionescu și-a arătat toată susținerea pentru Andrei Aron.

,,Odată cu această dispoziție, domnul Liviu Țâroiu trebuie să știe două lucruri:

1. Și-a asumat repunerea în funcție a unui manager care a fost demis pentru neîndeplinirea sarcinilor de serviciu de către ministrul Tătaru;

2. Și-a asumat toate neregulile care au fost și care vor fi în Spitalul Municipal Câmpulung. Domnul primar trebuie să ne spună motivul/motivele pentru care a demis un manager care a fost numit prin ordin de ministru pe TOATĂ PERIOADA STĂRII DE ALERTĂ, înainte ca acestuia să-i expire mandatul. Proiectul de reformă a sistemului de sănătate din Câmpulung este un drum anevoios și este construit pe termen lung. Acesta va continua și vă asigur că domnul doctor Andrei Aron face parte din acest proiect. Îi mulțumim mult pentru acest lucru!.

Mai fac o ultimă referire la demiterea de la Spitalul Municipal Câmpulung după care mergem mai departe, timpul va confirma adevărul. Ieri, a apărut domnul primar Liviu Țâroiu și a încercat să-și explice gestul de a-l demite pe doctorul Andrei Aron, motivând că l-a obligat legea să facă acest lucru. Vreau să subliniez faptul că Andrei Aron a avut ordin de ministru atât pe perioada stării de urgență cât și pe perioada stării de alertă. Odată cu trecerea prerogativelor de la ministru la primar, conform legii 55 și a Hotărârii 5/2020 a parlamentului, Liviu Țâroiu avea cadrul legal să-l țină pe domnul Alexe suspendat pe toată perioada stării de alertă (lucru de care nu dispune într-o perioadă normală), asa cum spunea și ordinul de ministru, de altfel. A decis să-l demită mai devreme și a fost alegerea dumnealui. Dar să nu invoce lipsa cadrului legislativ pentru că aceasta este o mare măgărie! Cât despre cei care își freacă mâinile pe la mine pe pagină, le spun că in Câmpulung culegem ce semănăm. Poate ar fi bine să venim cu o sămânță mai bună!”, a scris Lucian Ionescu pe pagina sa de socializare.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.