Andrei Prepeliță – indulgent cu Marius Constantin după greșelile din meciul cu Chindia: „Greședile în fotbal se întâmplă…”

0

Andrei Prepeliță, antrenorul echipei FC Argeș, a fost mult mai indulgent cu Marius Constantin după greșelile din meciul de duminică cu Chindia. Tehnicianul a spus că în fotbal „greșelile se întâmplă” și că fundașul alb violet trebuie susținut. De remarcat este faptul că Prepeliță nu a avut aceeași atitudine și cu Iasmin Latovlevici pe care aproape l-a „executat” public după o serie de gafe din meciul cu U Craiova.

„Ne dorim să creștem de la meci la meci, să avem o continuitate în rezultate. Cred că lotul, ușor, ușor se omoginizează și vom avea rezultate din ce în ce mai bune. Greședile în fotbal se întâmplă… Din păcate Marius (n.r. – Marius Constantin) a greșit în meciul cu Chindia. Sunt fundași, la ei se văd greșelile… la portar și, din păcate, se văd și pe tabelă. Trebuie susținut pentru că este un jucător cu experiență. Am discutat cu el. Este conștient de greșeala pe care a făcut-o și încercăm să eliminăm aceste greșeli personale și sperăm să nu mai fim nevoiți să revenim” a spus Andrei Prepeliță.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata