ANDREI ȘI ADRIAN TASE IMPRESIONEAZĂ PRIN CÂNTEC! URARE EMOȚIONANTĂ DE 1 MAI!

Un pian și o chitară, împreună cu talentul a doi muzicieni pasionați de această lume atât de unică și frumoasă, au făcut minuni în realizarea unei interpretări absolut unice a imnului pe care, cei mai mulți dintre noi, îl ascultam în fiecare an de 1 Mai.

Un cântec patriotic dedicat tuturor oamenilor care muncesc pe această planetă, indiferent că sunt de pe continentul european, american sau asiatic, a prins o față cu totul nouă într-o orchestrație de excepție marca A&A Tase. Cei doi, cantautori, ne-au reamintit că ziua de 1 Mai nu este nici pe departe o zi comunistă, așa cum încercase, greșit, să o confiște regimul de dinainte de 1989. Sub orchestrația și interpretarea celor doi, melodia revine în actualitate mai frumoasă, mai veselă și mai aniversară ca oricând.

Este binecunoscută pasiunea celor doi pentru muzică, ambii, fiu și tată, având o aplecare specială spre această superbă artă. Andrei este masterand la Academia de Muzică din Cluj-Napoca și a făcut din muzică mult mai mult decât o pasiune, un mod de a trăi. Tatăl, renumit medic cardiolog, are, împreună cu fiul său, deja, lansate două albume.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.