Andrei și Adrian Tase îndeamnă la vaccinare prin cântec

Melodii ritmate sau slow, romantice sau ironice se regăsesc în cele două albume lansate de Andrei Tase, fiul cunoscutului medic cardiolog, Adrian Tase.

 Cei doi, fiu și tată, primul, masterand la Academia de Muzică din Cluj-Napoca, al doilea, renumit medic cardiolog, pregătesc și alte momente musicale special prilejuite de diverse aniversări. Recent, tocmai au finalizat înregistrările la o compoziție specială și, de ce nu, de sezon. Andrei și Adrian Tase au creat o melodie despre vaccinul anti-COVID și beneficiile acestuia. Link aici: https://www.youtube.com/watch?v=_YphwcymFVg&feature=youtu.be

 Cine este Andrei Tase!

Andrei Tase, la cei 24 de ani, este absolvent al Academiei Naționale de Muzică “George Dima” din Cluj-Napoca, secția Interpretare Muzicală, specialitatea chitară clasică. În prezent este masterand, completându-şi studiile muzicale. Andrei Tase a apărut pe secene din ţară, dar şi de peste hotare, ajungând chiar şi în Statele Unite şi Singapore, unde a cântat la diferite evenimente. De asemenea, acesta interpretează şi cover-uri celebre, din toate genurile muzicale.

S-a remarcat acum câțiva ani când a compus și interpretat imnul centenarului, intitulat „La mulți ani, România!”

Împreună cu tatăl său, au susținut concerte la Cluj, București, Sinaia, Rust (Austria), Sunny Beach (Bulgaria), Creta (Grecia). Andrei a mai impresionat publicul la Orlando – Florida ACC Convocation, Dubai, Liverpool, Singapore, “Arcub”. Dăruit cu perfecțiune ritmică, interplay, memorie muzicală, creativitate, Andrei Tase a avut șansa de a lucra cu profesori excepționali din țară și străinătate, lucru care îi promite o carieră sigură în muzică.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.