Andrei Tase a impresionat prin cântec la lansarea de carte a Principelui Nicolae!

Principele Nicolae al României și-a lansat ieri, 7 aprilie 2022, la Pitești, volumul „Bunicul meu, Regele Mihai”. Albumul „Bunicul meu Regele Mihai” a fost prezentat începând cu ora 1800, în Sala de conferințe a Bibliotecii Județeane „Dinicu Golescu” Argeș iar cartea a putut fi achiziționată de la standul Editurii Vremea, situat la intrare. Prezenți la eveniment au fost personalități marcante ale județului, ÎPS Calinic, cunoscutul medic cardiolog  Adrian Tase și fiul acestuia, Andrei Tase, invitat să susțină un moment artistic deosebit de care publicul larg a fost extrem de încântat.

Andrei Tase a impresionat prin cântec

Andrei Tase a fost invitat să susțină un moment artistic la lansarea de carte a Principelui Nicolae, cunoscut fiind pentru melodii ritmate sau slow, romantice sau ironice care se regăsesc în albumele lansate. Andrei și Adrian Tase, autori și interpreți, ne-au făcut de-a lungul timpului multe cadouri speciale prin cântece pline de emoție dar și de adevăr, melodii în care sunt prezentate situații din societatea românească sau care ne îndeamnă la rugăciune.

Cei doi, fiu și tată, primul, masterand al Academiei de Muzică din Cluj-Napoca, al doilea, renumit medic cardiolog, nu contenesc să ne surprindă de fiecare dată când lansează o nouă melodie și de asemenea, fiind foarte apreciați, sunt invitați de autoritățile publice să ne încânte prin cântec la diverse evenimente județene și nu numai, cum a fost și cel de seara trecută organizat la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” Argeș.

Cartea ,,Bunicul meu, Regele Mihai” a apărut în anul 2021, în onoarea împlinirii a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai.

Fotografiile incluse în acest volum-album au fost alese de Nicolae al României, iar conținutul reprezintă o veritabilă incursiune în viața de familiei a Majestății Sale, prezentat în postura de bunic și cap al familiei. „Veți întâlni în aceste pagini o perspectivă inedită, de care doar noi, familia, ne-am bucurat până acum. Mihai, «papa» sau «apapa» cum îl numeam noi, familia, știa mereu cum să ne aducă un zâmbet pe buze, reușind totodată să ne învețe ce înseamnă disciplina, respectul, responsabilitatea. Sunt lecții a căror valoare o simt acum.”, a declarat Nicolae al României.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.