Angajata unui supermarket din Pitești amenințată cu moartea! Val de spargeri!

0

În ziua de 15 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat, și au reținut un bărbat de 46 de ani, din Pitești.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN ARGEȘ! GĂSIT MORT ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ!

Din cercetări, s-a stabilit că, în ziua de 15 septembrie a.c., bărbatul s-ar fi deplasat într-un supermarket din Pitești, unde, prin amenințări cu acte de violență adresate angajaților, ar fi sustras cafea dintr-un recipient amplasat lângă dozatorul de cafea.

De asemenea, la data de 11 septembrie a.c., bărbatul ar fi sustras, din același magazin, o sticlă de băutură alcoolică.

De menționat faptul că, bărbatul a fost prins în flagrant și la data de 13 septembrie a.c., după ce a sustras, din două magazine, o sticlă de băutură alcoolică și țigarete.

După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata