Angajații din sănătate amenință și ei cu greva generală! Află când!

0

Angajații din sănătate amenință și ei cu greva generală! Află când! Federaţia Solidaritatea Sanitară a anunțat că, angajații din Sănătate vor organiza un miting de protest în Piaţa Victoriei din Capitală în data de 8 iunie urmând ca, la 1 iulie, să fie declanşată greva generală.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! UN BĂRBAT ȘI FIUL LUI DE NOUĂ ANI – MORȚI PE LOC ÎN ACCIDENT! IMPACT DEVASTATOR CU UN STÂLP!

Cei de la Federația Sanitas au avut ieri o ședință în care s-a stabilit ca, în data de 6 iunie să fie demarată o grevă japoneză, ceea ce înseamnă că 100.000 de angajați din spitale și asistența socială vor purta banderole pe braț. Dacă nici în urma acestui demers cei de la Guvern nu vor ține cont de semnalul pe care îl trag angajații, atunci, pe 15 iunie peste 15.000 de oameni vor ieși în stradă pentru a-și striga nemulțumirile. Dacă nici în urma acestui protest angajaților din sănătate nu le vor fi rezolvate problemele, va fi demarată o grevă de avertisment, urmată de una generală.

50% din angajanții din spitale sunt de acord cu greva generală, ceea ce înseamnă că vor fi asigurate doar urgențele, iar activitatea medicală va fi oprită pe o perioadă nelimitată.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata