Animale din grădina zoologică – sacrificate și servite angajaților! Acuzații grave!

0

Directorul unei grădini zoologice este acuzat că a sacrificat mai multe animale de care ar fi trebuit să aibă grijă și le-a servit angajaților la petrecerea de sfâșit de an, deși animalele nu erau destinate consumului uman. Potrivit poliției, Jose Ruben Nava Noriega a tăiat patru dintre caprele pigmee care aparțineau grădinii zoologice din orașul Chilpancingo și a ordonat ca acestea să fie gătite și puse în farfuriile invitaților, motiv pentru care autoritățile s-au autosesizat.

CITEȘTE ȘI: ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO LA PRIMĂRIE! AFACERIȘTI, POLITICIENI, PRIMARI SAU DIRECTORI-DECIZII CRUCIALE PENTRU ARGEȘ!

„Acest lucru a pus în pericol sănătatea oamenilor, pentru că aceste animale nu sunt potrivite consumului uman”, a declarat Fernando Ruiz Gutierrez, directorul Departamentului de Mediu și Resurse Naturale din Mexic.

Afacerile cu animale, o obișnuință a grădinii zoologice din Mexic

Directorul cu veleități gastronomice a fost demis din funcția sa de la Zoochilpan, după ce o căprioară a murit din cauza unor răni care nu au fost tratate corespunzător. În urma investigațiilor de după acest incident s-a constatat absența caprelor, dar și că Nava Noriega a vândut unor persoane private o zebră și patru vite Watusi.

Nava Noriega ar fi trebuit să primească în schimb trei căprioare roșii și câteva unelte și provizii, dar materialele nu au fost găsite niciodată, iar valoarea monetară a căprioarelor era prea mică pentru a fi un schimb echitabil, au adăugat oficialii, citați de publicația Insider.

Angel Almazan Juarez, secretarul pentru mediu și resurse naturale din Guerrero, a declarat, de asemenea, că departamentul său a descoperit că mai multe nașteri de animale nu au fost înregistrate la grădina zoologică și că aceasta a înregistrat în mod eronat moartea unor specimene.

În replică la acuzațiile care i se aduc, directorul gurmand a negat că a ordonat ca cele patru capre pigmee să fie gătite și a spus că departamentul de stat pentru mediu a lansat un război murdar împotriva sa. În plus, Noriega susține că i-a informat pe oficiali cu privire la toate tranzacțiile care au implicat animalele din administrarea sa.

Cu toate acestea, el a refuzat să prezinte documente privind tranzacțiile sau să dezvăluie cu cine a tranzacționat animalele, spunând că ar intra în conflict cu legea. În videoclip, Nava Noriega a negat, de asemenea, că a ordonat ca cele patru capre pigmee să fie gătite. Nava Noriega și departamentul de mediu și resurse naturale al statului Guerrero nu au răspuns deocamdată la solicitarea jurnaliștilor Insider, care le-au cerut un punct de vedere oficial.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata