ANM a anunțat cum va fi vremea de Crăciun! Schimbări radicale!

0

ANM a anunțat cum va fi vremea de Crăciun! Schimbări radicale!

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat recent prognoza meteo pentru următoarea perioadă. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Temperaturile vor fi în general normale pentru aceste perioade, ușor peste cele specifice în intervalul 18-25 decembrie.

CITEȘTE ȘI: MESAJ EMOȚIONANT AL FAMILIEI POLIȚISTULUI LOCAL LA O SĂPTĂMÂNĂ DUPĂ ÎNMORMÂNTARE!

04.12.2023 – 11.12.2023

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

11.12.2023 – 18.12.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric se va situa în jurul celui normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

18.12.2023 – 25.12.2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea nordică a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata