Anunț de ultimă oră! Pârtia de ski Ghițu – Molivișu…

Proiectul domeniului schiabil Ghițu-Molivișu a obținut toate avizele demarării lucrărilor! Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Ion Ștefan a avut, astăzi, o întâlnire cu aleșii locali ai PNL din județul Argeș, în care s-a discutat despre stadiul proiectelor pe care aceștia le-au demarat în localitățile lor sau proiectele viitoare pe care aceștia le vor propune comunitățile pe care le conduc.
Întâlnirea a fost una interactivă, cu întrebări din partea aleșilor locali ai PNL pentru ministrul de resort, în vederea eficientizării atragerii fondurior europene și a finalizării proiectelor locale. Temele abordate au fost introducerea rețelelor de gaze naturale în comune, reabilitarea infrastructurii rutiere, introducerea rețelelor de canalizare. Un subiect important luat în discuție a fost demararea proiectului privind domeniul schiabil Ghițu-Molivișu, despre care ministrul Dezvoltării a anunțat că au fost eliberate toate avizele, astfel demararea lucrărilor urmând a deveni realitate.
La întâlnire au mai participat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu
(candidat la Camera Deputaților), deputatul PNL, Bica Danut (candidat la Senat) și fostul ministru al Agriculturii, Daniel Constantin, candidat din partea PNL la Camera Deputaților.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.