Anunț important! Cresc pensiile de la 1 ianuarie! Află cu cât!

0

Anunț important! Cresc pensiile de la 1 ianuarie! Află cu cât!

„Inechităţile se vor repara prin noua lege a pensiilor”, este anunțul premierului Marcel Ciolacu. De asemenea, acesta a anunțat că pensile românilor vor crește cu 13,5% indicele de inflaţie, de la 1 ianuarie 2024.

CITEȘTE ȘI: JUSTIȚIA A DECAPITAT O PRIMĂRIE DIN ARGEȘ! PRIMARUL ȘI VICEPRIMARUL – CONDAMNAȚI PE RÂND!

„Avem legea cu inflaţia. Anul trecut s-a făcut o excepţie, pentru că, dacă s-ar fi pus inflaţia, cum e legea, cu un an înapoi decât anul respectiv, oamenii ar fi pierdut foarte mult şi am avut cea mai mare inflaţie 14,5 media şi a fost acea discuţie. Anul acesta avem inflaţia cea mai mare în acel an, la fel, este inflaţie medie de 13,5. De la 1 ianuarie toată lumea primeşte la fel. Inechităţile se vor repara prin noua lege a pensiilor e cu totul altceva.

La 1 ianuarie toate pensiile se măresc cu 13,5, indicele de inflaţie, ăsta este un lucru clar. Eu îmi doresc şi aşa am convenit şi cu Comisia ca legea să fie promulgate la 1 ianuarie pe urmă ministerul să aibă câteva luni ca să o poată pregăti să o pună în aplicare.”, a declarant recent Marcel Ciolacu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata