Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

0

      C.N.A.I.R SA –  Direcţia Regională de Drunuri şi Poduri Bucureşti (DRDP Bucureşti) anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediulu de către  APM Argeş nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate şi nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă pentru proiectul „Ranforsare şi refacere structură rutieră pentru obiectivul – DN 73C, km 0+000- km 19+000, km 19+000 – km 37+500 ”, în  mun.Campulung şi mun.Curtea de Argeş şi comunele: com. Schitu Goleşti, com Godeni, com.Berevoeşti, com.Aninoasa, com.Domneşti, com.Muşăteşti, com.Valea Iaşului,  jud.Argeş.

  1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Arges din municipiul Pitesti, str. Egalitatii, nr.50A, în zilele de luni-vineri,  între orele 800 – 1400, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmag.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Arges.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata